ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Tigeröga och Rutilkvarts armband med ElefantLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950830
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: AB12601
Varumärke: Kristallpunkten

Elastiskt armband med små pärlor av tigeröga och rutilkvarts med elefanthänge.

Armbandet är ca 18 cm långt med pärlor i storlek av 8 mm. Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Kombinationen av rutilkvarts och tigeröga bildar en kraftfull duo som kan uppfylla dina drömmar. Armbandet ger dig självkänsla och motivation samt tar fram din personlighet.

Kristallen rutilkvarts har vackra guldliknande "nålar" inuti sig som ger dig klarhet, ren energi och uppfyller dina drömmar. Rutilkvarts besitter en mycket speciell energi som förstärker din vilja samt gör dig mer positiv och klarsynt. 

Tigeröga är starkt förknippad till solen och solar plexus. Kristallen har värmande, vitaliserande och energigivande egenskaper. Den vägleder dig och gör att du kan undvika dåliga handlingar.

Bär detta armband när du vill se en av dina önskningar gå i uppfyllelse. Skicka din önskan till rutilkvartsen som uppfyller den!

Egenskaper

  • Hjälper till att uppfylla önskningar
  • Förstärker intuitionen
  • Ger klarhet och energi

Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.