ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Grön Fluorit armband 6 mm pärlorLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951493
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: ABGF06
Varumärke: Kristallpunkten

Elastiskt armband med 6 mm pärlor av grön fluorit, längd 18,5 cm.

Fluorit finns i många färger men i sin rena form är den färglös. Färgerna orsakas av olika spårelement i stenen och fluorit med gröna, lila och blåa nyanser kallas för regnbågsfluorit.

Fluorit är en kraftfull energi-korrigerare och tros vara en av de bästa kristallerna för att skapa ordning och eliminera förvirring på mental nivå. Fluorit hjälper till att driva saker och planera dina aktiviteter. Känner du dig trött i huvudet kan fluorit ge dig en ny skärpa och kreativitet.

Fluorit hjälper hjärnan att memorera bättre, förbättrar analytisk förmåga och gör att du lättare kan lära dig nya saker.
Behöver du fokusera på något stort, kan ett fluoritarmband hjälpa dig att tänka i rätt riktning och fokusera fullt ut.

En kristall som passar väl till dagens värld med nya möjligheter, teknik och datorer. Fluorit tros förbättra vår koncentration och ge mental styrka. Lämplig för dig som har ett hektiskt arbete och behöver mycket energi, både mentalt och fysiskt. Fluorit kan även dämpa överreaktion, nervositet och panik.


Om en fluoritkristall tar din uppmärksamhet kan det vara ett tecken på att du behöver en emotionell utrensning för att bli av med förvirring och negativa tankar. Fluorit har förmågan att aktivera din intuition – ju starkare intuition, desto lättare blir det för dig att fatta beslut.
Behöver du lösa på ett svårt problem, kan fluorit hjälpa dig att fokusera fullt ut så att hjärnan fungerar som det ska och din mentala fömågan blir på topp.

Grön fluorit kan motverka rädslor och nedstämdhet. Känner du dig deprimerad utan att veta hur du ska komma ut - prova bära grön fluorit. Den kan tona ner det negativa på ett mjukt sätt för dig närmare till ditt sanna jag.  *)

Egenskaper

  • Tar fram dina spirituella talanger
  • Förbättrar din sociala förmågan
  • Kan lindra energetisk överkänslighet, speciellt hos barn


En bra kristall som kan motverka mental förvirring och hjälpa till att läka vårt energifält.
Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*)

Övrig information
Sammansättning: CaF2
Färg: Färglös med olika spårelement
Hårdhet: 4
Ursprung: USA, Mexico, Tyskland, Brasilien
Chakra: Hjärtchakrat, Halschakrat, Tredje ögat
Stjärntecken: Stenbocken, Fiskarna
Planet: Merkurius

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.