ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lapis Lazuli A Hängsmycke (Silverhänge)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953169
Rek.pris: 249 kr
Artikelnummer: HSLL03
Varumärke: Kristallpunkten

Handgjort hängsmycke i sterling silver (925) med en slipad oval Lapis Lazuli från Afganistan. Hängsmycket är tillverkat i Tyskland.

Längd inkl. ögla: ca 3 cm
Bredd: ca 2 cm i diameter

Lapis Lazuli är en klarblå mineral med ett vitt eller gyllene mönster och består till största del av lazurit, pyrit och vit kalcit. Den bästa kvaliteten av mineralen utvinns i Afghanistan.
Lapis lazuli har använts som amulett i över 6500 år, både i gamla Egypten, Mesopotamien, Kina och även i Romarriket. Kristallen ansågs skydda mot förbannelser och "onda ögat" samt förbereda själen för nästa liv. 

I vår tid tros Lapis Lazuli förbättra intuitionen och bidra till spirituell utveckling. En bra kristall för att skydda din aura mot negativ energi.

Lapis Lazuli hjälper till att bevara det du byggt upp i ditt liv, stenens klarblå färg symboliserar återfödelse och reinkarnation. När du bär kristallen mot huden blir det enklare att visualisera lösningar på problem samt att förstå dina känslor. Lapis Lazuli kan även hjälpa till att avlägsna negativ energi och självömkan.

Kristallen kan hjälpa dig att frigöra obearbetade känslor som hindrar dig att gå vidare i livet. Vid sömnproblem, prova att ha Lapis Lazuli nära huvudkudden då den minskar stress och lindrar rädslor. (*)

.Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.