ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Röd Agat A hängsmycke med silverhängeLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953183
Rek.pris: 199 kr
Artikelnummer: HSA925
Varumärke: Kristallpunkten

Handgjort hängsmycke i sterling silver (925) med en slipad oval röd agat A kvalitet från Brasilien. Hängsmycket är tillverkat i Tyskland.

Längd inkl. ögla: ca 3 cm
Bredd: ca 2 cm i diameter

Röd agat eller eldagat har fått sitt namn från Sicilien där mineralen upptäcktes första gången. Legenden säger att de gamla romarna förhindrade stormar och tystade haven genom att bränna röd agat.

Agat har långsamma vibrationer som jordar, balanserar känslor, fysisk och intellektuell energi och hjälper till att harmonisera yin och yang. Dess varma och skyddande energi främjar inre stabilitet, sinnesfrid, självförtroende och mognad och ökar den inre känslan av säkerhet.

Bra kristall att använda under graviditet, eftersom den skyddar det nya livet och hjälper till att förhindra förlossningsdepression.

Röd agat främjar självacceptans och självförtroende och ger modet att börja om. Dessutom tros röd agat främja fysisk styrka och uthållighet, speciellt för dig som arbetar som artist, polis, politiker eller annat yrke där du syns mycket.

Kristallen utvecklar kreativitet, stärker intellektet och är särskilt användbar för att lindra ångest och stress. Bär den på ditt solar plexus chakra för att övervinna oönskade känslor. Agat anses av många vara en fantastisk sten för att hjälpa till att läka och förbättra relationer. *

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.