ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Kammerit Hjärta 3-4 cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951790
Rek.pris: 299 kr
Artikelnummer: KAM04
Varumärke: Kristallpunkten

En hjärtformad kammerit i storlek 3-4 cm, en krombärande mineral med lila färg, kombinerad med nyanser av grön serpentin.

Kammerit har en vacker, ovanlig och annorlunda energi.  Den är definitivt en sten som främjar andlig utveckling.

Kammerit har funnits länge, men den finns med i väldigt få kristallböcker, desto mer är den uppskattad bland mineralsamlare.
Kammerit upptäcktes 1841 och namngavs efter August Alexander Kämmerer - en kemist vid Rysslands gruvdepartement.


Kammerit utstrålar vibrationer av entusiasm och positiva tankar. Rekommenderas speciellt för dig som återhämtar sig efter sjukdom eller utmattning. Kammerit ger kroppen energi och stimulerar dina mentala förmågor - den kan balansera hjärnhalvorna och främja klart tänkande.

Kammererite har en vacker, ovanlig, annorlunda energi.  Man kan faktiskt känna energin på olika delar i kroppen - som om det rensar energierna mellan olika chakras.

Den är definitivt en kristall för andlig utveckling, den stimulerar din Kronchakra och Tredje Ögat chakra samt förbättrar intuitionen.  
Med kammerit kan du se livet med andlig perspektiv och blir själv mer flexibel och accepterande. Om du tycker att har svårt att bli fri från starka åsikter och tankar från din barndom, är kammerit en kristall som kan hjälpa till mycket.

Kammerite vibrerar genom de energiska kropparna men arbetar också på den fysiska nivån, vilket är ovanligt!
Kammerit tros lindra smärta och stelhet i muskler och leder och är också bra för det manliga reproduktionssystemet.

Kammerite hjälper också till att frigöra ilska, skuld, rädsla och negativa känslor. Det får dig att le och stoppa din "monkey mind" i situationer där du har svårt att hålla kontrollen.*

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.