ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Månsten svart handsten 5-6 cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952469
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: MO6226
Varumärke: Kristallpunkten

Handsten av svårt månsten från Madagaskar. Denna svarta kristallen hjälper dig att balansera dina naturliga rytmer och följa månens cykler.

Storlek: 6 cm
Vikt: ca 100 g

Månsten är en av de mest populära kristallerna i världen som lockar till sig mycket kärlek. Månsten har olika färger och varje färg har sin egen effekt.

Svart månsten har jordande verkan och återspeglar undermedvetna kärleksproblem bättre än en vanlig månsten gör. Känner du att ditt kärleksliv går på uppförsbacke, kan det vara en bra idé att inkludera en svart månsten till ditt liv.
Just denna kristall kan hjälpa dig att lindra känslomässig instabilitet och stress, placera stenen på ditt solar plexus för att den ska kunna "dra ut" dina gamla emotionella mönster som sedan kan lösas upp.

Svart månsten tros vara en kristall som kan ge dig en ny början, den kan väcka din intuition och inre visdom.Tros ge framgång i kärlek och stödjer kärleksfull kommunikation mellan människor.
Svart månsten rekommenderas speciellt för män som har svårt att uttrycka sina känslor och mildra ett härdat emotionellt liv.*)


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.