ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Kristallvattenflaska i glas 550 ml med insatsdelLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951745
Rek.pris: 299 kr
Artikelnummer: KF550
Varumärke: Kristallpunkten

Kristallvattenflaska av föroreningsfritt glas för energisättning av vatten. Flaskan har avtagbar kork och botten av stål samt en perforerad insatsdel för kristaller som då kommer i kontakt med vattnet. Flaskan rymmer 550 ml och har ett skyddande fodral i neopren.

Kristallpunktens vattenflaska är din perfekta följeslagare för mer harmoni, ökad energi och snabbare återhämtning i vardagen.

Flaskan levereras utan kristaller, kristallkit köpes separat.

Kristallvatten blir till genom att energivibrationer av kristaller överförs till vattnet som då får en förändrad struktur. När du sedan dricker vattnet överförs kristallenergin till din kropp och du får ett ökat välbefinnande.
Genom att dricka kristallvatten kan du snabbare ta emot kraften från kristallerna än när du bär dem som smycken. För en bättre effekt drick kristallvatten och bär dina kristallsmycken samtidigt.


Följande kristallkit finns att köpa till:

Våra kristallkit innehåller utvalda högpolerade stenar speciellt avsedda för tillverkning av kristallvatten, varje kit har en specifik verkan:

Bergkristall - djupt renande verkan på hela kroppen
Rosenkvarts - lindrar känslomässiga problem, ökar kärlek och medkänsla
Ametist - ger balans, positiv energi, styrka och kreativitet. Reducerar mental stress
Shungit - vattenrenade och antioxidativ. Frigör blockerad energi från kroppen
Grön aventurin - lugnande och avslappnande, kan stimulera ämnesomsättning
Mossagat - lugnande och avslappnande, förstärker smaksinne
Granat - förhöjer energinivån i kroppen. Stärkande, kan motverka oro och rädsla
Regnbågs Månsten - ger klarhet och mental styrka


Köp kristallvattenkit här


Tips!
Kristallkiten kan kombineras med varandra, tänk på att välja kristaller med liknande effekt. Bergkristall kan däremot kombineras med alla andra kristaller och förstärker effekten av dessa.

När du fått hem ditt kristallkit, lägg omedelbart stenarna i vatten och låt stå i ca 12 timmar.

Ta sedan ut stenarna och skölj de noggrant, häll bort vattnet som de stått i. Nu är stenarna redo att göra kristallvatten av. På så vis ställer du in kristallerna för att de ska överföra sin energi till vattnet och inte till dig eller omgivningen.


Så gör du kristallvatten 

Placera kristallerna i vattenflaskans insatsdel, sätt på silikonkorken och fäst behållaren i vattenflaskans nedre del.
Fyll flaskan med kallt vatten, helst filtrerat men kranvatten går också bra. Låt flaskan stå i rumstemperatur i ca 1 timme så att kristallernas energi överförs till vattnet.

Nu är kristallvattnet klart att användas som dricksvatten, till matlagning, för hudvård eller till dina krukväxter.

Kristallerna kan vara kvar i flaskan hela dagen, fyll på med nytt vattnet efter behov. Flaskan kan även förvaras i kylen.
Ta ut kristallerna ur insatsdelen varje kväll, skölj dem noggrant under rinnande vatten och låt torka över natten. På morgonen sätter du in kristallerna igen eller förvarar dem i medföljande påse till nästa tillfälle.

Vattenkristallerna bör rengöras minst en gång i månaden med rökelse (t.ex. vit salvia) och sedan återladdas på en bergkristallsgeod över natten. Var noga med att rengöra kristallerna före varje användning!

Stenarna kan användas så länge deras färg, struktur och utseende förblir fint. Blir de matta och faller sönder, är deras energi förbrukad och du kan då återbörda dem till naturen.

 

Tänk på följande
Kristallvattenstenarna ska endast användas för kristallvatten och inget annat.

OMSKAKA EJ FLASKAN MED STENAR I INSATSEN DÅ GLASET ÄR FRAGILT.

Undvik göra kristallvatten med stenar som innehåller metall, okända föreningar eller som lätt smular sönder. Porösa kristaller, såsom kyanit, selenit, angelit, lepidolit och celestit, mm kan avge små beståndsdelar i vattnet och är därför inte lämpliga att göra kristallvatten med. Använd aldrig kristaller med okänd sammansättning.

Tips! Gör ditt kristallvatten endast vid gott humör - då överförs detta till vattnet.

Drick ditt kristallvatten så länge det känns bra. Generellt känner kroppen av när den har fått tillräckligt med kristallkraft, du känner av det när vattnet inte smakar gott längre. Ta då en paus eller byt till ett annat kristallkit.