ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lapis Lazuli, Rutilkvarts (Ganesh) 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950854
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: AB12606
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av 16st Lapis Lazuli och 6st Rutilkvarts, 8mm pärlor, 4st metallringar med glaskristaller och Ganesh-berlock.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Armbandet stärker din vilja och motivation, förstärker din intuition samt ger en ökad kreativitet. Hjälper dig välja rätt i livet.

Lapis Lazuli är en sannings sten som ger tillgång till din inre vishet. Den gör det möjligt att se underliggande rädslor som hindrar dig att komma vidare i livet. Kristallen lär dig tala sanning samt manifestera de talanger och förmågor du behöver för att nå dina mål.

Rutilkvarts är en kraftfull kristall och hjälper dig förstå din potential, dina djupaste drömmar och manifestera dessa i livet.

Armbandet kan underlätta telepatisk kommunikation och förmedla inspiration för ditt konstnärliga arbeten. Använd armbandet när du behöver ändra riktning i livet samt när du vill lindra oro och rädsla och få ökad motivation.


Egenskaper

  • Filtrerar bort negativ energi
  • Ökad motivation och kreativitet
  • Kan hjälpa vid en omstart i livet


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.