ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rodonit Mala 108 pärlorLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954364
Rek.pris: 429 kr
Artikelnummer: MA2354
Varumärke: Kristallpunkten

Mala med 105st 6mm pärlor av rodonit, 9st 8mm av Rudraksha och 2st 1,5mm metallpärlor, Dekorativ tofs ca 8cm. Omkretsen är ca 93cm. 

Levereras i en fin handvirkad påse.


Rodonit sätter dig i balans och gör att du kan hålla dig lugn i stressiga situationer. Den kallas även för kärlekens sten då den är känd för att förbättra relationer och läka känslomässiga sår. Kristallen kan hjälpa dig att må själsligt bättre och ge lösningar på kärleksbekymmer.

Rodonit kan hjälpa dig att hantera svåra livssituationer och komma ur självdestruktiva mönster. Ett bra hjälpmedel i relationer där ena parten i förhållandet är för dominerande. Om kristallen förvaras hemma skapar den balans och ökar antalet kärleksfulla tankar samt ger ett bättre humör. Den förbättrar din självkänsla och självförtroende samt är till hjälp i en svår livssituation då den snabbare tar dig ur den. Kristallen leder dina tankar rätt i relationer och fungerar som ett filter som sorterar bort  destruktiva tankar.

Rodonit lindrar själslig smärta och hjälper dig släppa obearbetade trauman. Den utövar en helande verkan vid sorg och används för att bearbeta hemska minnen från händelser du upplevt.
En bra balanserande och jordande kristall som gör att energin lättare flödar genom kroppens meridianer. Vid hormonell obalans kan Rodonit hjälpa dig återfå balans; rekommenderas varmt för kvinnor i menopaus (övergångsåldern).

Rodonit renas med vit salvia och bör sedan ligga i sol- eller månljus i ett par timmar. Till vardags kan kristallen laddas upp genom att ligga på en geod av bergkristall.


Mala

En mala är ursprungligen ett hinduistiskt och buddhistiskt verktyg i bön och meditation. Det används för att räkna antalet gånger man upprepat ett mantra under meditation. Ett mantra är en samling ord, som ofta har sitt ursprung i sanskrit vilka traditionellt upprepas 108 gånger.

Vid upprepning fokuserar du på betydelsen och vibrationen i orden, eventuellt i kombination med visualisering.

Genom att praktisera denna typ av meditation kommer ditt sinne till ro och kroppen slappnar av. Numera är det även vanligt att bära en mala som accessoar.
Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.