ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Turmalin Svart PendelLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952629
Rek.pris: 199 kr
Artikelnummer: T1666
Varumärke: Kristallpunkten

En pendel av svart Turmalin från Brasilien från ett litet familjeföretag och kristallen är utvunnen på ett omsorgsfullt och etiskt sätt.

Pendel har en längd på ca 4cm och toppens diameter är ca 2cm.
Vikt ca 16gr
Pendel säljs tillsammans med en metallkedja, längd ca 17cm.

Kristallpendel är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att se tillbaka i det förflutna, i nuet och i framtiden. Pendel är enkel att använda och klätt att ta med sig överallt.
Kristallpendel möjliggör att utveckla din intuition, få svar på frågor från dina guider, be om råd eller stämma av energier.
Du kan även kolla med din pendel om dina chakras fungerar eller inte.

Med svart turmalin pendel kan du titta mycket djupt in i själen och ställa frågor relaterade till negativitet, faror, sjukdomar och förbannelser. Mycket lämplig för healers, medium och alla känsliga själar som verkar i den spirituella världen. 

Svart turmalin pendel hjälper till att ta bort energiblockningar från kroppen och omvandlar negativ energi till en högre frekvens.  Den påverkar även på djupet av känslor som ligger i det undermedvetna. Känner du obehagliga känslor som ilska, ångest, svartsjuka eller irritabilitet, som sitter kvar, kan svart turmalin omvandla dessa till positiva känslor.

Som en mental healer balanserar den hjärnans högra och vänstra sida. Pendeln kan användas i en aura-rengöring för att frigöra energiblockeringar

Svart Turmalin anses vara en av de mest kraftfulla beskyddande stenarna och har använts mer än tusen år som skydd mot demoner och all sorts av mörk energi. En grundande och balanserande kristall som skyddar oss mot negativ energi och skadlig elektromagnetisk strålning genom att bilda en balanserande sköld runtomkring dig.
Svart turmalin har en kraft som andra kristaller inte brukar ha, framförallt bevarar den det du har skapat. Frigör spänningar och stress samt hjälper till att behålla en neutral attityd, tydliga och rationella tankar i svåra situationer.*)

OBS! Förvara alltid din kristallpendel i en separat påse för att hålla pendeln i bra skick.Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.