ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Låda med naturliga ametist klusterLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951301
Rek.pris:
Artikelnummer: AMKL
Varumärke: Kristallpunkten

Naturliga och obehandlade ametistkluster från Uruguay, klustrarna har storlek 3-5 cm och väger ca 50gr.
Ametistklustrar är packade i en well-låda innehållande ca 14-18 st kluster.
Priset avser per låda.

Lådans mått: 18x12,5x4,5cm
Lådans vikt: 650-800 gr

Ametist rekommenderas varmt för egenföretagare då den hjälper dig att ta bättre beslut och identifiera de val som ger ditt företag bättre möjligheter. Att ha en stor ametist på ditt kontor eller arbetsplats skapar ett skydd mot materiell förlust och gör att du kan fatta bra affärsbeslut.

Ametist är en kvartsmineral som går i lavendelvioletta nyanser och är uppkallad efter det grekiska ordet ametusthos vilket betyder ”utan gifter”. En ametist tros frigöra negativitet och avgifta kropp och själ.

Denna kristall har en superhög vibration som förstärker ditt energifält, förbättrar intuitionen och hjälper dig att utvecklas i livet. Den är en av världens mest populära kristaller och är mycket vanlig att använda inom inredning och Feng Shui.
Ametist besitter en mångsidig kraft som hjälper dig att få den energi och de färdigheter som behövs för att hantera dagens uppgifter. Kristallen ger dig en mer mångsidig upplevelse av livet och hjälper dig uppleva hinder som lärorika erfarenheter. Kristallen är mycket användbar för självutveckling.

Ametist är även användbar vid sömnproblem; förvara nära sängen på natten och bär den med dig på dagtid.

Ametist stimulerar din kreativitet och släpper loss din skapande potential; kristallen gör det enklare att visualisera och få idéer. Prova använda ametisten i ditt arbete under en period så kommer du se att ditt liv fylls av kreativitet!

Kristallen har aurarensande egenskaper som frigör negativ energi och avlägsnar blockeringar från de tre övre chakrana. En utmärkt kristall för dig som vill agera intuitivt och inkännande och öppna sinnet för livets möjligheter.*

Ametist renas med vit salvia rök och sedan genom att ligga i sol- eller månljus under några timmar. Alternativt kan även kristallen renas under rinnande vatten.

Övrig information
Sammansättning: SiO2 silikondioxid med inslag av järn
Färg: Lila, lavendellila till svartlila med vita partier
Hårdhet: 7
Ursprung: Uruguay
Chakra: Halschakrat, Kronchakrat, Tredje ögat
Stjärntecken: Fisken, Vädur, Skytten
Planet: Jupiter, Neptunus

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.