ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Palo Santo rökelsepinnar av heligt trä 1000 grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

Rek.pris:
Artikelnummer: PSRP1000
Varumärke: Kristallpunkten

Rökelsepinnar av Palo Santo, storpack 1 kg.
Pinnarna har varierande storlek och en bra och tydlig doft av palo santo eterisk olja.

En populär rökelse med kraftfullt renande verkan, den rensar vårt energifält, kristallenergi och allt omkring den kommer i kontakt med.

Palo Santo träet som används till denna produkt skördas 100% hållbart utan att skada levande träd. Träet insamlas av lokalbefolkningen i Peru's skogar från träd som fallit naturligt.
Certifierad av Peru Forest Service and Wildlife of Peru (SERFOR).

Egenskaper

Palo Santo är en populär rökelse både för sin behagliga doft sin kraftfullt renande verkan, röken kan rensa vårt energifält, kristallenergi och allt omkring den kommer i kontakt med. Rökelsen har även en lugnande verkan och omvandlar snabbt energier den kommer i kontakt med till positiva.
Palo Santo rök bidrar till ökad koncentration vid andliga ritualer; förstärker intuitionen samt avlägsnar ilska och ångest. Rökelsen fungerar också bra mot myggor.
Använd rökelsen för att snabbt avlägsna ”dåliga vibbar” i ditt hem, inom dig eller vid dåligt humör. Palo santo rökelsen kan även bidra till ökad motivation och inspiration.

Palo Santo har en lätt sötaktig doft som påminner av frankincense och apelsinblomma. De flesta människor känner Palo Santo´s gynnsamma renande effekter direkt, även om de vanligtvis inte är känsliga för energi.

Användning

Tänd en rökelsepinne av Palo Santo och låt den brinna i ca 1 minut. Skaka sedan pinnen så att lågan släcks och placera den därefter i en eldsäker skål.

Vill du rena kristaller, placera en rykande rökelsepinne av Palo Santo bredvid dem i ca 10 minuter. När du är klar, öppna fönstret så att röken kan vädras ut.

När du är färdig, släck rökelsepinnen genom att doppa den i vatten eller "dutta" försiktigt pinnen mot ett icke brännbart föremål (porslin) tills den slutat ryka. På detta sätt kan du använda samma pinne flera gånger.

Använd inte rökelsen vid graviditet, kring spädbarn eller i närheten av personer med andningssvårigheter. Håll utom räckhåll för barn och husdjur och lämna aldrig rökelsepinnen utan uppsikt.

Ursprung

Palo Santo (Bursera Graveolens) träd växer i Amazonas regnskog och betyder heligt träd på spanska. Palo Santo träden är strängt skyddade av ursprungsbefolkningen och man får endast använda de delar av trädet som har dött naturligt och legat på marken i flera år. Palo Santo trä har kallats magiskt, mystisk, sällsynt, heligt och unikt. Högt uppskattat bland shamaner och healers som använt trästickor i sina heliga ritualer under tusentals år.