ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit 12mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950182
Rek.pris: 195kr
Artikelnummer: SAB15
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av 15 stycken shungitpärlor i storlek 12 mm, längd ca 19 cm.

Vikt: 20 g
Kolinnehåll: 35-45%

Ger ett bra skydd mot elektromagnetisk strålning och tros den lindra stress och ångest.

På handleden finns många bioenergetiska punkter och armbandet påverkar hela kroppens energifält. Känner du dragen till armbandet, kan du behöva en ”avgiftning” från elektromagnetisk strålning!

Ett shungitarmband med sitt fantastiska material kan här vara en bra hjälp för att reflektera bort elektromagnetisk strålning och därigenom minska negativ påverkan på ens energifält. Vid långvarig användning av ett shungitarmband kan din energi stärkas, sömnen förbättras och stress och nervositet minskas.

När du bär ett shungitarmband kan det hjälpa dig att bibehålla positiv energi i situationer som känns orättvisa och oöverkomliga. En sådant armband kan speciellt rekommenderas för känsliga personer, då det hjälper till att enklare hantera inflöde av negativ energi.(*)

Rengör shungitarmbandet genom att placera det utomhus under minst 1 timme varannan vecka (gärna i solljus). Den friska luften (och solljuset) renar då mineralen och återställer dess skyddande egenskaper. Du kan även rengöra det under rinnande vatten. 


Skötselråd

Shungit är mycket kolrikt och svärtar av sig i början. Detta är naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit. För att få bort koldammet sköljer du föremålet under rent ljummet vatten och torkar av det med en bomullsduk. Upprepa om svärtan kvarstår. Polerade shungitföremål förlorar en del av sin glans när man sköljer dem, för att bibehålla maximal glans torka istället av föremålet med en lätt fuktad bomullsduk.

Shungit behöver återladdas med jämna mellanrum för att bibehålla sin funktion; för att återladda shungiten skölj den i ljummet vatten, använd rökelse (Palo Santo, Salvia) så att rökelsen rör sig kring shungiten och placera den sedan utomhus i sol eller månljus under ett par timmar. Återladdningen behöver oftast utföras en gång i månaden beroende på hur mycket shungiten behöver hantera.


Övrig information

Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Zodiak: Skorpionen
Planet: Pluto

Shungitarmandet är en naturprodukt och kan variera i både färgnyans och struktur.

Vad är Shungit?

Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och lägger du till exempel en opolerad shungitpyramid i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.