ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit armband 12 mm pärlorLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950182
Rek.pris: 195
Artikelnummer: SAB15
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av shungitpärlor.

Längd: ca 17 cm
Tillverkad av 15 pärlor i storlek 12 mm
Vikt: 20 g
Kolinnehåll: 35-45%

Ett shungitarmband absorberar och neutraliserar negativ energi och gör att du kan fokusera på det positiva i stället. Kring handleden återfinner vi många bioenergetiska punkter kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem. Att bära ett shungitarmband påverkar därmed hela kroppen.

Egenskaper

  • Neutraliserar elektromagnetisk strålning
  • Speciellt bra för högkänsliga personer
  • Absorberar negativ energi

Användning
Bär armbandet på antingen vänster eller höger handled. Om du använder shungit för första gången rekommenderas att du använder armbandet kortare perioder tills du vant dig vid shungitenergin.

Att bära ett shungitarmband på vänster handled kan förbättra minnet och på höger handled ökar hjärnans uthållighet och bidrar till psykisk stabilitet.

Om du känner dig dragen till armbandet kan det vara ett tecken på att du behöver ”avgiftning” från elektromagnetisk strålning!

Ett shungitarmband kan även hjälpa dig att bibehålla positiv energi i situationer som känns orättvisa och oöverkomliga. Armbandet kan speciellt rekommenderas för högkänsliga personer då det hjälper dig hantera inflödet av negativ energi.*)

OBS! Som med alla lösningar relaterade till välbefinnande bör användning av shungit aldrig ersätta råd från läkare.
* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.

OBS! Rengör produkten innan användning
Shungit innehåller över 50 % kol och svärtar av sig i början. Detta är helt naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit med rikt kolinnehåll.
Tvätta och skölj shungitföremålet med ljummet rent vatten och torka av med hushållspapper.

Skötsel
Placera armbandet utomhus under minst 1 timme varannan vecka (gärna i solljus). Den friska luften (och solljuset) renar mineralen och återställer dess skyddande egenskaper.
Du kan även rengöra ditt armband under rinnande vatten eller ha den i närheten av rökelse (Palo Santo, vit salvia).

Övrig information
Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Vad är Shungit?

Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter.
Lägger du till exempel en bit shungit i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter.
Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.