ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit armband grön JadeLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951585
Rek.pris: 265 kr
Artikelnummer: SAB810
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av 14 st Shungitpärlor á 10 mm och 5 st Jadepärlor á 10 mm.

Längd: ca 19 cm
Vikt: 30 g
Kolinnehåll: 35-45%

Shungitarmband är inte bara ett snyggt naturligt smycke att bära på handleden. De svarta pärlorna bär en exceptionell kraft som kan återställa din energi och skydda dig från skadlig elektromagnetisk strålning.

Den gynnsamma effekten av ett shungitarmband kan förklaras med s.k. bioenergetiska punkter på handlederna. Trycker du lätt på vissa punkter kan du känna en lugnande effekt; medan trycker du på andra punkter kan du känna att du fylls med energi.

Ett shungitarmband har en jämnande effekt både på din energicentra och andra funktionella system i kroppen. Den moderna bioenergiska forskningen visar att ett shungitarmband kan rensa vårt energisystem, motverka negativa energier och harmonisera miljön.

Alla människor kan bära ett shungitarmband för förebyggande ändamål. Shungitarmband rekommenderas speciellt för dig som har ett högt blodtryck, allergiska sjukdomar, sömnstörningar och stress. Du kan känna en positiv effekt redan under de första dagarna - ditt allmänna tillstånd kan förbättras och du kan känna dig mer energisk och känslomässigt i balans. I vissa fall kan även smärtor och värk minska. OBS! Som med alla lösningar relaterade till välbefinnande bör användning av shungit aldrig ersätta råd från läkare.

Ett shungitarmband absorberar och neutraliserar negativ energi och gör att du kan fokusera på det positiva i stället.

Egenskaper

  • Neutraliserar elektromagnetisk strålning
  • Speciellt bra för högkänsliga personer
  • Absorberar negativ energi

Användning

Bär armbandet på antingen vänster eller höger handled. Om du använder shungit för första gången rekommenderas att du använder armbandet kortare perioder tills du vant dig vid shungitenergin.

Att bära ett shungitarmband på vänster handled kan förbättra minnet och på höger handled ökar hjärnans uthållighet och bidrar till psykisk stabilitet.

Om du känner dig dragen till armbandet kan det vara ett tecken på att du behöver ”avgiftning” från elektromagnetisk strålning!

Ett shungitarmband kan även hjälpa dig att bibehålla positiv energi i situationer som känns orättvisa och oöverkomliga. Armbandet kan speciellt rekommenderas för högkänsliga personer då det hjälper dig hantera inflöden av negativ energi.*)
* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.


Skötselråd

Shungit är mycket kolrikt och svärtar av sig i början. Detta är naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit. För att få bort koldammet sköljer du föremålet under rent ljummet vatten och torkar av det med en bomullsduk. Upprepa om svärtan kvarstår. Polerade shungitföremål förlorar en del av sin glans när man sköljer dem, för att bibehålla maximal glans torka istället av föremålet med en lätt fuktad bomullsduk.

Shungit behöver återladdas med jämna mellanrum för att bibehålla sin funktion; för att återladda shungiten skölj den i ljummet vatten, använd rökelse (Palo Santo, Salvia) så att rökelsen rör sig kring shungiten och placera den sedan utomhus i sol eller månljus under ett par timmar. Återladdningen behöver oftast utföras en gång i månaden beroende på hur mycket shungiten behöver hantera.


Övrig information

Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Shungitarmandet är en naturprodukt och kan variera i både färgnyans och struktur.


Vad är Shungit?

Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter.
Lägger du till exempel en bit shungit i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter.
Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficera luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.