ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit Kub opolerad 7 cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951592
Rek.pris: 399 kr
Artikelnummer: SCOP07
Varumärke: Kristallpunkten

Opolerad shungitkub av normalhaltig shungit med en skyddsradie på 6,5 meter. En vacker (och nyttig) inredningsdetalj med matt grov yta och tydliga små vener av pyrit och kvartsit.

Storlek: 7x7x7 cm
Vikt: 680 g
Kolinnehåll: 35-45%

Har du ofta huvudvärk eller känner du en plötslig förlust av energi och humörsvängningar? Om du gör det ofta kan detta betyda att elektromagnetisk strålning från dina telefon/dator/hushållsapparat påverkar och stör ditt bioenergetiska fält. Använd en kubformad shungit för att återställa och skydda ditt energifält.

Shungitkub är inte bara ett dekorativt föremål som ser perfekt ut på bordet utan är också ett kraftfullt skydd mot skadlig elektromagnetisk strålning för dig och din familj.
Shungit är ett unikt naturligt mineral som kan positivt påverka processer som vi människor inte kan påverka på egen hand. Till exempel kan shungit skydda vårt biofält, neutralisera elektromagnetisk strålning och rengöra förorenat vatten.

Egenskaper

  • Neutraliserar elektromagnetisk strålning och skapar ett kraftfullt energifält
  • Förbättrar sömnen
  • Motverkar stress
  • Verkar balanserande på sinne och känslotillstånd
  • Blockerar inflöde av negativ energi
  • Jordande

En shungitkub kan användas att skydda hemmet eller arbetsplatsen från elektromagnetisk strålning. Datorer, mobiler, Wifi, mm avger strålning som tros skapa stress i våra celler; vilket kan orsaka oförklarliga sjukdomar, depression, apati, huvudvärk, svaghet, m.fl. Flertalet studier visar även att elektromagnetisk strålning försvagar immunförsvaret och kan leda till en upplevelse av disharmoni i kroppen, exempelvis myrkrypningar i benen.

Kubens storlek inverkar på hur stor yta den kan skydda. En kub på 7 cm had en skyddande radie på 6,5 m.

Lugnare miljö
En shungitkub placerad i ett rum kan bidra till en lugnare och mer avkopplad atmosfär. Många av våra kunder märker av en betydande minskning av nervositet och irritation och känner även att samspelet med andra människor blir lättare.
På en arbetsplats kan en shungitkub hjälpa till att skapa en mer harmonisk miljö och ge ett lugn till både kunder och kollegor som vistas där. (*)

Användning
Placera shungitkuben på den plats där du tillbringar mest tid: vid datorn, på arbetsplatsen, nära sängen; på så vis får du störst nytta av dess egenskaper. Ställ shungitkuben nära enheter som avger elektromagnetisk strålning: exempelvis din dator, TV, mobiltelefon, kylskåp eller mikrovågsugn.

Bättre sömn
En shungitkub nära sängen bidrar till att lättare komma ned i varv, ger en bättre sömn och gör det lättare att vakna på morgonen.

Varva ned
Känner du dig nervös, stressad eller ur balans - lägg dig på rygg och placera en shungitkub på chakral- eller solarplexuschakrat, helst direkt på huden. Stäng ögonen och ligg helt stilla i ca 10 minuter.

OBS! Rengör produkten innan användning
Shungit innehåller kol och kan svärta av sig i början. Detta är helt naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit med rikt kolinnehåll.
Tvätta och skölj shungitföremålet med ljummet rent vatten och torka av med hushållspapper.

Skötsel
En shungitkub bör rengöras regelbundet för att upprätthålla dess fulla effekt. Placera kuben utomhus i minst 1 timme varannan vecka (gärna i solljus). Den friska luften renar mineralen och återställer dess skyddande egenskaper. Du kan även rengöra kuben under rinnande vatten. Observera att om du använder starkt klorerat kranvatten för rengöring, kan shungitkuben behövas bytas ut vartannat eller var tredje år.

En shungitpyramid är en naturprodukt och kan variera både i både nyans och struktur.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.


Övrig information
Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Vad är Shungit?
Shungit är en helt unikt mineral med levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och har antibakteriella och renande egenskaper.
Lägger du till exempel en bit shungit i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Peter den Store grundade det första ryska spat i Karelen just på grund av shungitens vattenrenande egenskaper. Shungit har använts sedan 1800-talet för medicinska behandlingar och används idag i moderna vattenreningsfilter. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.