ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit Triangel för rengöring av 1 glas vattenLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950984
Rek.pris: 89 kr
Artikelnummer: TRI04
Varumärke: Kristallpunkten

Triangelformad Shungit för rengöring av 1 glas vatten.

Storlek: 4x1 cm
Vikt: 20 gr
Ett enkelt sätt att rena vatten från nästan alla organiska föroreningar (inklusive bekämpningsmedel), metaller, bakterier och skadliga mikroorganismer. Shungit Triangel rengör vattnet från olika klorföreningar, nitrater, koppar, magnesium, järn, rensar upp grumligt vatten och eliminerar sur smak.
Lägg 1 st Shungit Triangel på botten av ett vattenglas och låt stå ca 8 timmar.

Att dricka Shungitvatten har en vitaliserande effekt på kroppen och ökar cellernas förmåga att förnya sig. Shungitvatten förstärker även signalsubstanserna vilket leder till en ökad stresstålighet.

Tester har visat att shungitvatten förmedlar en terapeutisk effekt som kan lindra hudproblem, huvudvärk, värk i leder och muskler samt vara hjälpsam vid matsmältningsproblem. Shungitvatten stärker din hälsa, ökar välbefinnandet och snabbar upp kroppens förmåga att återhämta sig. *)

Egenskaper

  • Stärker matsmältningen
  • Lindrar hudproblem, förbättrar hudens lyster
  • Vitaliserande och stärkande effekt på kropp och växter
  • Stärker immunförsvaret
  • Motverkar fina linjer i huden


Användning
Skölj först Shungit Triangeln under rinnande vatten så att eventuellt damm och smuts sköljs av eller sterilisera dem i kokande vatten.
Placera sedan Shungit Triangel i botten på en 1 glas och tillsätt färskt dricksvatten. Låt stå i minst 8 timmar (undvik solljus), ta sedan ut triangel.
Shungitvattnet är nu klart att användas. Vattnet kan drickas, användas i matlagning, som ansiktsvatten, vattna blommor, mm - allt det som du gör med vanligt vatten.

Så snart du placerar Shungit Triangel i vattnet påbörjas aktiveringsprocessen av vattnet.*)

OBS! Rengör produkten innan användning
Shungit innehåller över 50 % kol och svärtar av sig i början. Detta är helt naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit med rikt kolinnehåll.
Tvätta och skölj shungitföremålet med ljummet rent vatten och torka av med hushållspapper.

Skötsel
Shungit Triangeln bör rengöras regelbundet för att bibehålla full effekt. Skölj av triangel efter användning och placera en gång per månad utomhus i solljus i minst 2 timmar så att den kan återladdas.
OBS! Shungit Triangeln är en naturprodukt och kan variera både i både nyans, storlek och struktur.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.

Övrig information

Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Vad är Shungit?
Shungit är en helt unikt mineral med levande energi. Den innehåller fullerener - sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och har antibakteriella och renande egenskaper.

Lägger du till exempel shungitstenar i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Peter den Store grundade det första ryska spat i Karelen just på grund av shungitens vattenrenande egenskaper. Shungit har använts sedan 1800-talet för medicinska behandlingar och används idag i moderna vattenreningsfilter. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.