ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Sodalit hängsmycke AALogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950489
Rek.pris: 99 kr
Artikelnummer: HSSDL1
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av Sodalit, tumlad sten i AA-kvalitet.
3 cm lång med borrat hål på 3 mm. Hängs runt halsen i halsband eller bambusnöre.

Sodalit är en vacker mörkblå mineralsten med fint mönster av vit kalcit samt röda och bruna prickar från magnesium.
Kristallen är en kraftfullt högvibrerande sten som hjälper till att förena logik med intuition och förstärker ens drivkraft.

Storlek: 3 cm
Vikt: 16 g

Sodalit kan öka din intuition och hjälpa dig att enklare skilja mellan magkänsla och rädsla, den är med andra ord är den en bra "första kristall" för dig som precis upptäckt kristallernas magiska värld.
Att ha Sodalit nära kroppen bidrar till ett inre lugn och kan även ge djupare insikter. Kristallen löser upp energiblockeringar, lindrar negativa känslor och uppmuntrar till kreativitet och rationellt tänkande i symbios. Kristallen lämpar sig mycket väl för lärare, konstnärer, författare och forskare.

Lugnar nervsystemet, lindrar rädsla och oro samt hjälper vid sömnstörningar, perfekt för dig som har svårigheter att tala inför publik.
Då Sodalit stimulerar logisk tänkande kan den vara till hjälp för barn och studerande att uppnå bättre koncentration samt locka fram dolda talanger.

Lugnar både kropp och sinne, och för dig med ett överkritiskt sinnelag kan den vara användbar. Vid ett förvirrat sinnestillstånd kan Sodalit hjälpa till att bringa klarhet och få ordning på känslorna. Sodalit kan även rensa bort elektromagnetiska föroreningar: placera därför kristallen i närhet av din dator eller mobiltelefon.
Kristallen tros även ha möjlighet att balansera ämnesomsättningen och lymfsystemet och rekommenderas därför att bära nära inpå huden för att uppnå hormonell balans. *)

Övrig information
Sammansättning: Na4Al3Si3O12Cl
Färg: Mörkblå
Hårdhet: 5,5-6
Ursprung: USA, Kanada, Frankrike, Brasilien, Grönland, Ryssland, Myanmar, Rumänien, Italien
Chakra: Halschakrat
Stjärntecken: Skytten
Planet: Venus

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.