ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ametist rå minispetsar 100 gr

ETISKT FRAMTAGEN MED RÄTTVISA VILLKOR


Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952230
Rek.pris: 2x79 kr
Artikelnummer: AMSP50
Varumärke: Kristallpunkten

Naturliga och obehandlade ametistspetsar från Brasilien. Spetsarna kommer från ett litet familjeföretag och är utvunna på ett omsorgsfullt och etiskt sätt.

Spetsarna säljs i 2x50 gr påsar.

Ametist är en lavendelviolett kvartsmineral och är uppkallad efter det grekiska ordet ametusthos vilket betyder ”utan gifter”. En ametist tros frigöra negativitet och avgifta kropp och själ.

Denna kristall har en superhög vibration som förstärker ditt energifält, förbättrar intuitionen och hjälper dig att utvecklas i livet. Den är en av världens mest populära kristaller och är mycket vanlig att använda inom inredning och Feng Shui.

Ametist besitter en mångsidig kraft som hjälper dig att få den energi och de färdigheter som behövs för att hantera dagens uppgifter. Kristallen ger dig en mer mångsidig upplevelse av livet och hjälper dig uppleva hinder som lärorika erfarenheter. Kristallen är mycket användbar för självutveckling.

Ametist är även användbar vid sömnproblem; förvara stenarna nära sängen på natten och bär den med dig på dagtid.

Ametist stimulerar din kreativitet och släpper loss din skapande potential; kristallen gör det enklare att visualisera och få idéer. Prova använda ametisten i ditt arbete under en period så kommer du se att ditt liv fylls av kreativitet!

Kristallen har aurarensande egenskaper som frigör negativ energi och avlägsnar blockeringar från de tre övre chakras. En utmärkt kristall för dig som vill agera intuitivt och inkännande och öppna sinnet för livets möjligheter.*

Ametist renas med vit salvia rök och sedan genom att ligga i sol- eller månljus under några timmar. Alternativt kan även kristallen renas under rinnande vatten.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.