ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Eldkvarts AA Rå Spets XL

ETISKT FRAMTAGEN MED RÄTTVISA VILLKOR


Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952445
Rek.pris: 890kr
Artikelnummer: ELD100
Varumärke: Kristallpunkten

Halvpolerade spetsar av röd hematoid eller eldkvarts från Brasilien. Stenarna kommer från ett litet familjeföretag och är utvunna på ett omsorgsfullt och etiskt sätt.
Spetsarna är halvtransparenta med rödaktig nyans inuti, de är polerade upptill och har råa nederdelar/kanter.

Storlek:  870 gr, mått 13x17x11 cm

Eldkvarts är enblandning mellan hematit och kvarts  och fungerar som en mycket effektiv skyddande kristall. Eldkvarts hjälper dig att lägga märke till de sidor hos dig som är mindre bra, den kan förbättra dina karaktärsdrag så att du kan bli en ännu bättre person.

En starkt vibrerande kristall som skapar ett skyddande fält runtomkring dig. Eldkvarts tros blockera förbannelser, negativitet och dålig lycka.
Om du har någon i din närhet, som skapar spänningar och missförstånd, kan eldkvarts hjälpa dig att hantera sådana situationer bättre.

Rå spets av eldkvarts kan ger ditt hus ett kraftfullt sköld mot stress, sorg och materiell otur. Den är också en kristall som kan främja din hälsa och öka personlig uthållighet.

Eldkvarts inger motivation och flexibilitet så att du alltid gå vidare i livet. Kristallen är mycket användbar i healing då den balanserar både kropp och själ.

Egenskaper

  • Skapar ett starkt energiskydd
  • Ökar uthållighet och självförtroende
  • Håller negativiteten borta

Eldkvarts är en kristall som kan lindra spänningar och dämpa en överaktiv rotchakra. När ens rotchakra är i oblalans, känner man sig aggressiv, nervös, arg och kritisk oh negativ. (*)

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.