ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Guava kvarts AA halvrå spets L

ETISKT FRAMTAGEN MED RÄTTVISA VILLKOR


Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952216
Rek.pris: 299 kr
Artikelnummer: GKS250
Varumärke: Kristallpunkten

Halvtumlad/rå spets av guava kvarts från Brasilien. Stenarna kommer från ett litet familjeföretag och är utvunna på ett omsorgsfullt och etiskt sätt.

Höjd: 7-8 cm
Vikt: 220-280 gr

Guava kvarts är en sällsynt form av kvartskristall i mörkrosa nyans. Mineralen är nyligen upptäckt i en brasiliansk gruva, den har inneslutningar av amfibol med spår av litium.

Mineralen guava kvarts innehåller alla energier som återfinns i klar kvarts men ger även ifrån sig vibrationer av universell kärlek och tros främja spirituella kontakter.
Guava kvarts kan ge dig "maktkänslan" då den förstärker dina energier och låter dig bättre förstå ditt livssyfte. Att förstå sin andliga väg kan hjälpa dig att fokusera bättre och ge dig en upplyftande tillfredsställelse i vardagen.
Kan även hjälpa dig att få kontakt med dina skyddsänglar och andliga guider. Guava kvarts resonerar främst på Hjärtchakrat, Tredje ögat och kronchakrat.
Guava kvarts kallas för jordgubbskvarts.(*)

Egenskaper

  • Förstärker spirituella energier
  • Ökar din intuition
  • Främjar kontakt med andliga guider

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.