ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Tigeröga, Rutilkvarts (Elefant) 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950830
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: AB12601
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Tigeröga och Rutilkvarts, med 22st 8mm pärlor, 4st 2mm metallringar med glaskristaller och Elefant-berlock.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Kombinationen av Tigeröga och Rutilkvarts bildar en kraftfull duo som kan uppfylla dina drömmar. Armbandet ger dig självkänsla och motivation samt tar fram din personlighet.

Rutilkvarts har vackra guldliknande "nålar" inuti sig som ger dig klarhet, ren energi och uppfyller dina drömmar. Den besitter en mycket speciell energi som förstärker din vilja samt gör dig mer positiv och klarsynt. 

Tigeröga är starkt förknippad till solen och solar plexus. Kristallen har värmande, vitaliserande och energigivande egenskaper. Den vägleder dig och gör att du kan undvika dåliga handlingar.

Bär detta armband när du vill se en av dina önskningar gå i uppfyllelse. Skicka din önskan till Rutilkvartsen som uppfyller den!

Egenskaper

  • Uppfylla drömmar och önskningar
  • Förstärker intuitionen
  • Ger ökad energi
  • Ökar optimism


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.