ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Karneol AA trumlade stenar 100 grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951912
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: KA7807
Varumärke: Kristallpunkten

Trumlade (tumlade) stenar av Karneol i AA kvalitet.

Storlek: ca 2-3 cm(Antalet varierar beroende på storlek)
Vikt: 100 gr

Karneolens gyllene-röda färg symboliserar mogenhet och sensuell skönhet -  kristallen passar för dig som kan och är villig att dela dina inre värden med andra.
Karneol gör dig mer social, optimistisk, uthållig och tolerant. En värmande och lugnande kristall som är energetiskt kopplad till Jorden, den hjälper dig att fokusera och uppnå ett bättre samspel mellan kropp och själ. Hjälper till att sätta igång idéer och planer och ger fysisk styrka.

Karneol tros öka självförtroendet och synliggöra dina inre förmågor och talanger. Du kan också få nytta av stenarna om du är nyfiken på dina tidigare liv eller vill lättare glädja dig över storheten i din kropp och ditt jordiska liv.

Karneol är mycket lätt att rengöra: håll 1-2 gånger i månaden under rinnande vatten, stenarna kan lämnas i solen under längre tid för att laddas upp.Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.