ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Highlighter Refill

EKOLOGISK, VEGAN, CRUELTY FREE, NICKELTESTAD
Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

Volym: 9gr
Rek.pris: 105 kr
Artikelnummer: 332P
Varumärke: puroBIO Cosmetics

Skrimrande highlighters i fyra olika färger i miljövänlig och praktisk refillförpackning.

Enkla att applicera med antingen fingerspetsen om du önskar en intensiv lyster eller med borste för en mer dämpad effekt.

Alla highlighters har en krämig konsistens tack vare att de innehåller vegetabiliskt glycerin och ekologisk ricinolja. De 100% naturliga pigmenten smälter lätt in med din hudton och ger en naturlig och fräsch effekt. Lätt textur med extra lyster.

Applicera på den övre delen av kindbenet och på andra områden för att ljusa upp; applicera med lätt hand.

Kommer i en praktisk dosa med en spegel på insidan. Finns i 4 olika färger.

Highlighter 01 Champagne

Skimrande highlighter i ljus guldig ton som förstärker och framhäver ansiktets naturligt ljusa områden. Kommer i en praktisk dosa med en spegel på insidan.
Passar perfekt att använda strax under ögonbrynet för att ”lyfta” ögat, på kindbenets högsta punkt för att ge lite glow eller att använda som ögonskugga.

Passar för alla hudtoner.

EAN:  8051411361992


Highlighter 02 Pink

Skimrande highlighter i rosa ton som förstärker och framhäver ansiktets ansiktets konturer. Den passar dig med ljus hudton, men den kan också användas som ögonskugga eller highlighter över dit rouge. Passar perfekt att använda strax under ögonbrynet för att ”lyfta” ögat, på kindbenets högsta punkt för att ge lite glow eller att använda som ögonskugga.

Passar för ljusa hudtoner.

EAN: 8051411362005


Highlighter Copper 03

Skimrande highlighter i kopparfärgad ton som förstärker och framhäver ansiktets ansiktets konturer. Den är mörkare bronsfärgad och passar dig med en mörkare hudton, kan också användas som bronzer och ögonskugga.

Passar för mörkare hudtoner.

EAN: 8051411361459


Highlighter Rose Gold 04

Skimrande highlighter för alla hudtoner som förstärker och framhäver ansiktets konturer. Den har en varm rosa-nude nyans och kan även användas som ögonskugga. Passar perfekt att använda strax under ögonbrynet för att ”lyfta” ögat, på kindbenets högsta punkt för att ge lite glow eller att använda som ögonskugga.

Passar alla hudtoner.

EAN: 8051411362616


Alla highlighterns är nickeltestade, vegan OK  och ekologiskt certifierade av CCPB srl (ackrediterad certifierare för Natrue i Italien).

INCI: MICA, CI 77891, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, SQUALANE, SILICA, CI 77491, GLYCERIN, AQUA, SODIUM ANISATE, PARFUM, ORYZA SATIVA POWDER*, SODIUM LEVULINATE.
* ekologisk ingrediens


Hållbarhet 12 månader
Undvik direktkontakt med ögon, håll produkten borta från värme och ljus.