ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Krysokolla Phoenix armband 6 mm pärlorLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952094
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: ABKRY6
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av krysokolla från Peru. Armbandet är 18, 5 cm lång med 31 pärlor trädda på ett turkosfärgat elastiskt tråd.


Har du drömt om en nystart i ditt liv, men har inte hittat motivationen att få det att hända? För dig som är redo för en förändring i livet är Krysokolla en perfekt kristall att bära.

Krysokolla stärker din självkänsla och ger dig en ökad trygghet - den rensar ut bland "gamla" känslor som du inte längre har användning av.

Krysokolla fungerar genom att ta bort negativitet från ditt energifält. Befriad från rädsla, tvivel eller brist på motivation som står i din väg, kan du driva igenom kraftfulla förändringar i alla delar av ditt liv - från relationer till karriär.

Krysokolla lär dig sårbarhet och äkthet, särskilt när du kommunicerar med andra. Om du har problem med att uttrycka dig kan du använda armbandet som hjälper dig att hitta orden för att säga vad som finns i ditt hjärta. Detta är speciellt bra om ditt huvud berättar för dig något annat än ditt hjärta.*


Övrig information

Sammansättning: CaF2
Färg: Gul genomskinlig
Hårdhet:4
Ursprung: Peru
Chakra:Solar plexus
Stjärntecken: Stenbocken, Fiskar
Planet: Merkurius

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.