ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Om oss

econatur Bio Company Sverige AB är ett familjeägt grossistföretag som distribuerar ekologiska skönhetsprodukter sedan 2009.  
Vi som arbetar i företaget - Kersti och Hans Sixhöj - har under årtionden haft själv ett starkt intresse för produkter som kan få både individen och planeten att må bättre. Vår vision är att inspirera människor till en klokare konsumtion och välja hälsosamma och hållbara produkter som bidrar till renare miljö, bättre hälsa och omtanke om varandra. 

Därför distribuerar vi produkter som är tillverkade endast med naturliga och obehandlade råvaror från ekologiska odlingar.
En stor del av vårt sortiment är vegan och raw (obehandlat) och så innehåller många produkter rättvisemärkta ingredienser. Inget - varken ingredienser eller produkterna - är testade på djur. Dessutom tycker vi att det är viktigt att produkternas ingredienslistor är korta och enkla att förstå.

Vårt mål är att kontinuerligt utöka vårt sortiment med nya spännande hållbara varumärken som saknas på den svenska marknaden. Vi väljer våra leverantörer utifrån kvaliteten på deras produkter och samarbetar helst med mindre företag som handtillverkar produkter i små serier.
Vi väljer också att ha en personlig kontakt till våra producenter så att vi känner dem som står bakom varumärken och att vi vet hur och var produkterna tillverkas.

I dagsläget innehar vi distribution i Sverige för varumärkena: i+m Naturkosmetik Berlin, puroBIO Cosmetics, Zoya goes pretty.

Våra ekologiska, miljösmarta och naturliga produkter är mycket uppskattade och efterfrågan ökar hela tiden.
Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss och bli återförsäljare av våra ekologiska produkter?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss! 

Kersti & Hans Sixhöj
[email protected]
070 441 49 98