ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ansök om konto som återförsäljare

Vi söker dig som har ett intresse för att sälja våra ekologiska skönhetsprodukter eller delar ur vårt esoteriska 
sortiment. Vill du vara med och erbjuda dina kunder produkter utöver det vanliga och samtidigt vill bidra till att göra världen till en 
bättre plats?

Alla skönhetsprodukter i vårt sortiment är ekologiska, obehandlade och mestadels veganska. Självklart är de dessutom fria från konserveringsmedel, silikoner, parabener, paraffiner, ftalater, mikroplast, och syntetiska ingredienser. 

Våra esoteriska produkter köper vi in direkt från gruvorna för att kunna erbjuda dig ett fördelaktigt pris och det ger oss även koll på vart kristallerna kommer ifrån. Vi har Sveriges bredaste sortiment av shungit för skydd mot elektromagnetisk strålning från Karelen i Ryssland, hängsmycken i fin kvalitet, handstenar, hjärtan, geoder, handgjorda armband,och rökelse. 

Vi erbjuder bra villkor och är måna om alla våra samarbetspartners, stora som små.
Minimibeställning är 800 kr (exkl. moms), och beställer du över 4 500 kr (ex. moms) så levererar vi fraktfritt, annars tillkommer frakt 99-149 kr, beroende på leveranssätt.

För att handla hos oss krävs ett konto som gör att du kan se återförsäljarpriserna i shoppen, lagerstatus samt möjlighet att beställa i webbutiken. För att få ett konto behöver ni har ett registrerat företag i Sverige.

Fyll i följande ansökningsformulär så återkommer vi snarast möjligt:
Gå till formuläret för att ansöka om att bli återförsäljare