ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Bergkristall armband med LotusLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951233
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: AB12220
Varumärke: Kristallpunkten

Bergkristall elastiskt armband med 21 st av 8 mm pärlor med ett hänge av Lotussymbol.
Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Bergkristall är en kraftfullt helande kristall som stimulerar klart tänkande och uppfattning. Den är en renande, aktiverande, filtrerande och energibärande kristall som ger en mycket snabb effekt när du börjar bära den.
Bergkristall är den mest kända kristallen och finns rikligt på Jorden av en anledning - kristallen anses ha utmärkta skyddande, aktiverande, rensande och energistärkande egenskaper.

Bär armbandet med bergkristall på valfri handled, den rensar ditt energifält och aktiverar alla andra kristaller du bär samtidigt.

Ett bra hjälpmedel för energirening och -filtrering, armbandet "lyfter" energier runtomkring dig och ger läkande energi där det behövs.

Att bära armbandet på vänster handled kombinerat med t.ex. svart obsidian, kan hjälpa dig komma över dina känslomässiga hinder. Kombinera armbandet med rosenkvarts för att stärka dina relationer.

Armbandet med bergkristall kan öka din tolerans och hjälpa dig att bättre förstå andra människor med olika bakgrund och beteende. Bergkristall hjälper dig att fokusera på bra saker och inspirera dig att ta tag i problem och komma vidare i livet.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.