ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Stromatolit AA Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953787
Rek.pris: 129 kr
Artikelnummer: HSSR3
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av Stromatolit från Peru, med borrat hål på ca 3 mm, lagom att trä på ett halsband eller ett bambusnöre.

Storlek: 3 cm
Vikt: 15 gr

Stromatolit är en kristall med evig kunskap - den är en av den äldsta geologiska formationerna i världen med en ålder på ca 3,5 miljarder år. Kristallen har bildats genom en sediment av de första bakterierna på Jorden.
Stromatolit är djupt förknippad med Jordens energi och har därför mycket bra jordande egenskaper. Den har en mjuk och dämpande effekt och kan lindra spänningar, stress och nervositet.

Stromatolit bär en maskulin vibration som hjälper balansera den kvinnliga och manliga energin inom dig. För en män kan kristallen stärka intuitionen, man blir öppnare mot kvinnor och kan enklare kommunicera och dela sina tankar. 

Stromatolit bär hela Jordens minne inom sig och när du bär kristallen, kommer den gradvis att presentera denna information för dig genom visioner, drömmar och tecken. Man måste dock ägna mycket tid åt sin Stromatolit-kristall för att få tillgång till denna kunskap.
Men om du är redo att ta emot informationen, kan du få veta varför du finns här idag, varifrån du kommer och vart är du på väg.
Bär gärna en Stromatolit när du ger Reiki, kristallens starka energier frigör negativa negativitet och gör att du kan återhämta dig snabbare.*)Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.