ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Akvamarin Trumlade stenar 100grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952681
Rek.pris: 235 kr
Artikelnummer: AK100
Varumärke: Kristallpunkten

Trumlade (tumlade) akvamarin stenar i storlek 1,5-4,5 cm, säljs i 100 gr påsar, 5-9 stenar i påsen.

Kristallen har en mjuk feminin energi och öppnar upp för ökad andlighet och förstärkt intuition. Akvamarin bringar kroppens sju energicentra (chakras) i balans och renar samtidigt auran (energifältet).

Akvamarin är perfekt för dig som studerar eller har ett arbete som kräver stor mental ansträngning; då den stimulerar sinnet och hjälper dig uppnå effektivare resultat. Den hjälper dig att övervinna rädsla att tala inför publik och rekommenderas därför att bäras av dig som är offentlig talare eller lärare. För konstnärer ger akvamarin inspiration att skapa från hjärtat.

Akvamarin kan effektivt användas som hjälpmedel för att hantera depression, ångest eller stressrelaterade problem. 

Använd kristallen när du känner dig förtvivlad och vill ändra ditt perspektiv till det bättre. En hälsosam och positiv attityd är en stor bidragande faktor till att leva ett bra liv och en förändring i inställning bidra till att lösa ens problem.
Akvamarin har framgångsrikt använts under många generationer som ett hjälpmedel att stimulera sinnet, särskilt för ökad koncentration, fokus och tydlighet. (*)


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.