ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Fästbar rektangulär skyddsplatta för mobiltelefon, skydd mot elektromagnetisk strålning (EMS)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

Rek.pris: 99 kr
Artikelnummer: SMR2
Leverantör: Kristallpunkten

En fästbar rektangulär shungitplatta för din mobiltelefon som skapar en skyddande barriär mot elektromagnetisk strålning. Fäst den på baksidan av din mobiltelefon för att minska risken för strålning.

Storlek: 21,5x2,5 cm
Vikt: 10 g

Denna skyddsplatta för mobilltelefon är gjord av den renaste shungit och bryts för hand i gruvor i Zaghoginskydistriktet i Karelen, Ryssland. Specialister väljer ut de mineraler som har den högsta kvaliteten och använder dem sedan till dessa mobilskyddsplattor.

Lätt som plast och hård som stål - shungitplattan är lämplig att använda på alla mobiltelefonmodeller. Den påverkar inte enhetens funktion och och är lätt att applicera.

Fäst den självhäftande plattan på baksidan av din mobiltelefon.
Shungitplattan kan användas för evigt: återladda den bara då och då i solljuset i några timmar.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.

Övrig information
Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Vad är Shungit?

Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och lägger du till exempel en opolerad shungitpyramid i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.