ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungitkula 5cm polerad med hållareLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

Rek.pris: 315 kr
Artikelnummer: SK005
Leverantör: Kristallpunkten

Shungitkula med tillhörande hållare (även den gjord av shungit) kan användas för att skydda hemmet eller arbetsplatsen från elektromagnetisk strålning. Tester har påvisat att shungitpyramiden genererar ett eget energifält som skapar ett skydd mot elektromagnetisk strålning inom täckningszonen.

Storlek: 5 cm
Vikt: 280 g

Placera gärna shungitkulan i närheten av din dator, mobiltelefon, TV eller andra enheter som avger elektromagnetisk strålning. Du kan även placera den nära sängen för att få bättre sömn och för att lättare kunna komma ner i varv.
En shungitkula i rummet kan bidra till en lugnare och mer avkopplande atmosfär. Samspelet mellan människor som vistas i en lokal med shungitkula blir lättare och smidigare. Detta intygas av många människor som använder pyramiderna. En shungitkula som är placerad på en arbetsplats kan till exempel harmonisera miljön och göra både kunder och kollegor mindre stressade. (*)

Rengör shungtkulan genom att placera den utomhus under minst 1 timme varannan vecka (gärna i solljus). Den friska luften (och solljuset) renar då mineralen och återställer dess Eftersom en shungitkula är en naturprodukt kan den variera i både färgnyans och struktur, även den handgjorda hållaren kan variera både i storlek och form.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.

Övrig information
Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Vad är Shungit?

Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och lägger du till exempel en opolerad shungitpyramid i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.