ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Skydd mot elektromagnetisk smog (EMS) rektangulärLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

Rek.pris: 99 kr
Artikelnummer: 436
Leverantör: Kristallpunkten

En tunn fästbar shungitplatta för din mobiltelefon som skapar en skyddande barriär mot elektromagnetisk strålning. Fäst den på baksidan av din mobil för att minska risken för strålning från mobilen.

Skyddsplattor för mobiler är gjorda av den renaste shungit och bryts för hand i gruvor i Zaghoginskydistriktet i Karelen, Ryssland. Specialister väljer ut mineraler av högsta kvalitet och använder dem sedan till dessa mobilskyddsplattor.

Lätt som plast och hårt som stål - shungitplattan lämpar sig för alla mobiltelefonmodeller, inklusive smartphones. Den påverkar inte enhetens funktion och och är lätt att applicera.

Fäst den självhäftande plattan på baksidan av din mobiltelefon.
Shungitplattan kan användas för evigt: återladda den bara då och då i solljuset i några timmar.

Storlek: 2,5 x 1,5cm


Vad är Shungit?

Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och lägger du till exempel en opolerad shungitpyramid i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.