ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Amasonit armband 8-10 mm pärlorLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950823
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: AB13111
Varumärke: Kristallpunkten

Elastiskt armband med 8-10 mm pärlor av amazonsten eller amasonit från Ryssland.
Armbandet är ca 19 cm långt, produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Amasonit har en mycket lugnande verkan och kan hjälpa dig hitta en stabil rytm i livet. Kristallen ger dig mod att säga sanningen, låser upp blockeringar och avlägsnar rädslor. Den uppmuntrar till kommunikation och gör att du blir bättre på att uttrycka dig.

Kristallen amasonit gör det enklare för dig att ha en positiv inställning då den blockerar negativa tankemönster. Den lindrar när du känner dig ensam och nedstämd.

Bär amasonitarmbandet på vänster handled för att hållla undan för intriger, sorg och nederlag i livet samt för att identifiera personer som är bedömande.
Bär det på höger handled för att bli mer aktiv samt minska passivitet och slarvighet.

Amasonit ger gott skydd mot elektromagnetisk strålning, ökar din koncentration och är mycket bra om du arbetar i grupp.
Armbandet balanserar dina energier och inger dig med en känsla av djup frid och harmoni.


Egenskaper

  • Lugnande och avstressande
  • Förstärker intuitionen
  • Bidrar till bättre relationer


OBS! Amasonit är en skör kristall och bör rengöras utan kemikalier. Stenen kan lätt repas eller skadas om den får utsätts för kraftiga stötar. 

Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.


Ursprung

Amazonit är en populär smyckessten som finns i många nyanser beroende på varifrån kristallen kommer. De ljusaste tonerna av amasonit kommer mestadels från Ryssland medan andra nyanser främst återfinns i Peru, Indien och Brasilien. Det går att även att hitta amasonitstenar i Sverige; kända fyndorter är Utö i Stockholms skärgård, Väne Ryr i Västergötland och Åmmebergsgruvan i Närke. Amazonitstenar kallas ibland även för amazonstenar.

Övrig information

Sammansättning: KAlSi3O8
Färg: Glå-grön
Hårdhet: 6 - 6,5
Ursprung: Indien
Chakra: Halschakrat, Hjärtchakrat
Stjärntecken: Jungfrun
Planet: Uranus