ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Granat Grossular Grön 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954487
Rek.pris: 169kr
Artikelnummer: ABGG01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Grossular Granat, även kallad för African Jade,  23st 8-9mm pärlor. 

Armbandets längd är ca 19,5cm.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Grossular Granat är en kristall som främjar välstånd, hälsa och överflöd samt uppmuntrar till tacksamhet och service till andra.
Den fina gröna stenen skapar materiell stabilitet och är utmärkt att använda för att lindra ekonomiska problem. Kan med fördel att användas för att upptäcka nya affärssatsningar och främja affärstillväxt och övervinna utmaningar. De kan hjälpa till att förverkliga ens visioner. Granatens vibrationsmönster ger positiva energier som ökar ditt självförtroende och motivation att lösa problem, hantera krångliga situationer och fatta svåra beslut.

Grossular Granat aktiverar ditt hjärtchakra och löser upp känslor som rädsla, ångest, stress, ilska och därmed bidra till att förbättra avslappning och lugn.

Grossular granat är en balanserande kristall som hjälper till att hålla dina känslor i balans samtidigt som du kan höra förnuftets röst. Återför glädje i relationer och minskar överdriven oro så att du kan lättare se livets ljusa sida. Främjar också nya början och andlig tillväxt.

Grossular granat ger stöd för att utföra svåra uppgifter och arbete, den är energigivande skyddssten som stödjer i krissituationer och ger mod och hopp.
Dessutom stöder grossular kvinnans fertilitet och lockar kärlek och passion.

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.