ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lava och Imperial Jaspis armband för större handledLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952964
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: ABLIJ20
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av hematit och 3 pärlor av jaspis med 8 mm pärlor, 20,5 cm långt.

Alla pärlor är polerade för hand - varje pärla tar upp till 1,5 timmar att polera och borra. Pärlorna är placerade på ett elastiskt band så att armbandet passar alla handleder.

Hematit kommer från det grekiska ordet "blod" och kristallen har tidigare använts av krigare som blodstillande medel då hematit innehåller järnoxid som får blodet att koagulera.
Idag är den en mycket populär kristall som många känner till - den skyddar ditt energifält och balanserar energier. Att bära ett hematitarmband kan ge dig en avslappnande känsla och bidra till bättre sömn.

Hematit har en jordande och maskulin energi som kan ge ett ökat självförtroende och handlingskraft både för män och kvinnor. Kristallen skyddar mot missuppfattningar och gör dig (och människor runtomkring) mindre gnällig och mer nöjd med livet.

Att bära ett hematitarmband under natten kan förbättra din sömn och ha en positiv inverkan på olika sömnbesvär. Många människor har fått en bra effekt med hematit och lyckats slappna av och sova bättre.

Hematit kan hjälpa dig att styra ditt liv i rätt riktning och skydda dig mot falska förhoppningar och visioner. Kombinera gärna hematit med dina andra favoritkristaller för att tydligare kunna se vad som ger dig lycka i livet.

En bra kristall för dig som kan vara gränslös eller har en tendens att överdriva - bär hematit under längre tid då den lär dig att sätta användbara gränser som du kan hålla dig till.

Du kan bära armbandet på valfri handled, det ger dig styrka oh handlingskraft samt förhindrar att din energi går förlorad. Har du problem med humörsvängningar kan hematit göra dig mer stabil så att du inte blir lika påverkad av energier från omvärlden.

Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.