ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lava och Imperial Jaspis armband för större handledLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952964
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: ABLIJ20
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Lavasten och Imperial Jaspis, med 23st 8-9mm pärlor och 2st 2mm distanspärlor.

Armbandet är ca 20,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Alla pärlor är polerade för hand - varje pärla tar upp till 1,5 timmar att polera och borra.

 

Lava är en av de äldsta mineralerna och har bildats som ett resultat av ett vulkanutbrott där lavan långsamt har svalnat av och så bildas den porösa mineralen som pärlorna är gjorda av. 

Lava är mycket användbar att ha som armband och du kan bära det på valfri handled. Lava hjälper till att hitta lösningar på problem och att övervinna prövningar i ditt liv. Mineralen kan motverka stresskänslor och lindra jobbiga energier i ditt energifält.

Om du är nervös, kan ett armband av Lava dämpa nervositeten, även vid ångest och irritation kan du få en lindring av Lava.

Bär ett Lavasmycke om du håller på att startar upp något nytt i ditt liv. Lava kan hjälpa dig att leva i nuet och anpassa dig snabbt i nya situationer.

Imperial Jaspis är en underbar sten för att hjälpa dig att hitta inre frid, klarhet, kärlek och medkänsla. Den är även utmärkt för känslomässigt läkande.
Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.