ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Snöflinge Obsidian armband 8 mm pärlorLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952810
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: ABSN08
Varumärke: Kristallpunkten

Elastiskt armband av snöflingeobsidian med 8 mm pärlor, längd 18,5 cm.

Snöflingeobsidian är en typ av jaspis som ofta likställs med svart obsidian, men den besitter en mycket mildare energi än svart- eller mahogny-obsidian.

Snöflingeobsidian är en kristall för fred och renhet, den balanserar både kropp och sinne samt hjälper till att släppa skadliga beteendemönster. Den hjälper dessutom dig att öppna dörren för det nya.
Kristallen används ofta för att se sin egen sanna natur - den tar fram hjärtans inre sanning samt förtryckta känslor och hjälper dig avlägsna negativa känslor såsom ilska, rädsla och ångest.
Snöflingeobsidian har skyddande egenskaper, särskilt när det gäller psykologiskt skydd, den frigör ångest och absorberar negativ energi från omgivningen.

Kristallen passar utmärkt att använda vid meditaiton och förstärker självreflektion samt bidrar till en fördjupade förståelse för din inre värld. Hjälper dig att se dig själv i spegeln, acceptera dina brister och bli vän med dig själv. Den är också en bra för dig som behöver skydd mot yttre negativa psykiska energier. *)

Övrig information

Sammansättning: Si02, Silikondioxid med inslag av andra mineraler
Färg: Guldskimrande
Hårdhet: 5 - 5.,5
Ursprung: Mexico
Chakra: Solarplexus, Tredje ögat
Stjärntecken: Skytten
Planet: Saturnus

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.