ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Vit Howlit och Hematit armband för större handledLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952933
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: ABVH19
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av vit howlit och hematit med 8 mm pärlor, 19 cm långt.

Vit howlit tros utöva en lugnande verkan och kan hjälpa dig frigöra obehaglig energi (ångest) från kroppen. Den fungerar som ett filter till vårt undermedvetna och kan avlägsna negativa tankemönster såsom bedömande, ilska, bitterhet och besvikelse. Att frigöra dessa negativa känslor inom oss hjälper en att gå vidare i livet och lämna det gamla bakom sig.

Hematit har en jordande och maskulin energi som kan ge ett ökat självförtroende och handlingskraft både för män och kvinnor. Kristallen skyddar mot missuppfattningar och gör dig (och människor runtomkring) mer nöjd med livet.

Bär armbandet om du önskar bli mer tolerant, förstående och förlåtande. Med en ökad acceptans för andra blir det lättare att ta bättre ta hand om dig själv.
Kan även motverka sömnbesvär orsakad av ett överaktivt sinne och stress. I dessa fall rekommenderas bära armbandet under en längre period så att kristallen ges möjlighet att avlägsna den negativitet som stör sömnen.

Utmärkt att använda vid meditation då den bidrar till en stabil medveten närvaro. Ett perfekt armband för dig som vill må bättre i vardagslivet! *)

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.