ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Bergkristall råsten 500 grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8718657465142
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: BK500
Varumärke: Kristallpunkten

Naturliga och obehandlade större bergkristall råstenar i storlek 4 -7 cm.
Lämpliga att använda som utsmyckning, dekoration, på hemaltare, i terapi, för kristallvatten mm.
Storlek:  4-7cm
Vikt: ca 500 gr

Bergkristall är en kraftfullt helande kristall som stimulerar klart tänkande och uppfattning. Den är en renande, aktiverande, filtrerande och energibärande kristall som ger en mycket snabb effekt när du börjar bära den.
Bergkristall är den mest kända kristallen och finns rikligt på Jorden av en anledning - kristallen anses ha utmärkta skyddande, aktiverande, rensande och energistärkande egenskaper.
Ett bra hjälpmedel för energirening - ställ ut stenarna i en skål så sprider den bra energi runtomkring dig och ger läkande energi där det behövs.

Bergkristaller kan användas på många olika sätt och ett av sättet är att göra kristallvatten.

Kristaller har en energigivande effekt på vatten och kan sådeles ändra vattnets molekylär struktur. Bergkristall har en förstärkande och balanserande verkan och kan harmonisera både kroppen och sinnet.*)

Så gör du kristallvatten:
1. Tvätta kristallerna noggrant under rinnande vatten.
2. Lägg 1-2 dl av kristaller i en glaskanna och häll i 1 liter kallt vatten. Låt stå i minst 15 minuter men helst över natten.
3. Drick sedan ditt kristallvatten, det kan kännas att vattnet smakar annorlunda eller känns klarare. Du kan använda kristallvatten för att dricka, laga mat, vattna växter osv.
4. Ta ut kristallerna från vattnet och skölj under rinnande vatten.

OBS! Undvik att göra kristallvatten av mineraler med okänt kemisk sammansättning då vissa mineraler innehåller giftiga ämnen.
Kristallvatten ersätter inte annan behandling eller läkarvård. Använd kristallvatten endast som ett komplement till din behandling.
Är du det minsta osäker om det passar för dig, rådfråga alltid din läkare.

Bergkristall renas med vit salvia rök och sedan genom att ligga i sol- eller månljus under några timmar. Alternativt kan även kristallen renas under rinnande vatten.

Övrig information
Sammansättning: SiO2
Färg: Färglös, genomskinlig eller smalstrimmigt
Hårdhet: 7
Ursprung: Hela världen
Chakra: Harmoniserar alla chakras
Stjärntecken: Alla stjärntecken
Planet: Solen, Månen

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.