ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Granat, Rosenkvarts (Hjärta) 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953688
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: AB12600
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av 16st 8mm Granat och 6st 8mm Rosenkvarts, 4st metallringar med glaskristaller och Hjärta-berlock.

Armbandets längd är ca 18cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.Armbandet med Granat och Rosenkvarts besitter egenskaper som gör att du får lycka i kärlek. Bär armbandet för att enklare känna in, hitta, dela och ta emot kärlek.

Granat är en mycket hård kristall som bildas i jordens djupaste lager. Energierna från Granat förknippas ofta med framgång, styrka, säkerhet, personlig vitalitet och uthållighet. Detta är också en kristall som hjälper dig lättare bryta tillstånd av panik, oro, rädsla och ångest. Använd Granat för att jorda dig och få skydd.

Rosenkvarts stimulerar hjärtchakrat och förstärker förmågan att ge och ta emot kärlek. Den skapar harmoni i relationer samt ökar din självkärlek och acceptans.


Egenskaper

  • Aktiverar lycka i kärlek
  • Ger positiva tankar
  • Ökar självkärlek och medkänsla

Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.