ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Bergkristall AA hängsmyckeLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8719075398616
Rek.pris: 139 kr
Artikelnummer: HS6088
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av bergkristall AA från Brasilien, tumlad sten i extremt fin och klar kvalitet. Kristallen har ett borrat hål på 3 mm - lagom att trä på ett smalare halsband eller bambusnöre.
Levereras tillsammans med ett ljusgrått satinsnöre.

Storlek: 3 cm
Vikt: 15 gr

Bergkristall är en av de vanligaste och mest kända kristallerna - den tros vara planetens kraftfullaste förstärkare av healing och energi. Kristallen absorberar, lagrar och frigör energi och löser upp energiblockeringar.

Egenskaper

  • Stimulerar andlig utveckling
  • Förbättrar relationer
  • Motverkar negativa energier
  • Främjar kreativitet och intuition

En bra första kristall för dig som precis har upptäckt kristallernas magiska värld. Har en universiell effekt och gör ditt energifält mottaglig även för andra kristaller. Bergkristall rengör energierna och och frigör negativ energi överallt den finns.

Bergkristallen är en högt vibrerande kristall som strålar ut sin energi dit det behövs.  Har du börjat använda en bergkristall i ditt liv, kan du känna dess effekt mycket snabbt. Bergkristall frigör hinder i ditt liv och sätter igång energier.

Använd bergkristallen tillsammans med andra kristaller för att få en mer kraftfull effekt. 

Bergkristall hjälper vår själ att växa och utvecklas och kan även stärka vår mentala hälsa. Den stimulerar tydligt tänkande och koncentration, samt renar och stärker både den energiska och fysiska kroppen, såsom immunsystemet. (*)

Övrig information
Sammansättning: SiO2
Färg: Färglös, genomskinlig eller smalstrimmigt
Hårdhet: 7
Ursprung: Hela världen
Chakra: Harmoniserar alla chakras
Stjärntecken: Alla stjärntecken
Planet: Solen, Månen

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.