ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Kalcit Rosa "Mangano" AA Hängsmycke (Silverhänge)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953329
Rek.pris: 249 kr
Artikelnummer: HSM452
Varumärke: Kristallpunkten

Handgjort hängsmycke i sterling silver (925) med en slipad oval rosa kalcit (kallad också för mangan kalcit). Hängsmycket är tillverkat i Tyskland.

Längd inkl. ögla: ca 3 cm
Bredd: ca 2 cm i diameter

Rosa Kalcit är en bra följeslagare för dig på vägen till stor andlig förändring. Den kanaliserar ljuset från kroppens högre energicentra och hjälper till att förstå livssituationer som andliga lektioner.
Rosa Kalcit ger glädje och lätthet till livet och balanserar maskulin och feminin energi. Den är som en himmelsk ängel som hjälper ditt medvetna att minnas det förflutna och förutsäga vad som kommer att hända i framtiden.
Kan motverka spänningar, nervositet, balansera nervsystemet och stödja hjärtat.
Rosa kalcit är som en himmelsk ängel - den tros stärka självkänslan och medkänslan gentemot andra. Den vackra kristallen hjälper dig att bli bekant med ditt sanna jag som är porten för att hitta en fullständig lycka.

En "förlåtelsens" kristall som släpper rädslan och sorgen, läker nerver och lindrar spänningar och oro.
Håller mardrömmar borta. Rosa kalcit är mycket användbart för dig som har upplevt trauma eller misshandel.*Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.