ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Obsidian snöflinga hängsmycke ALogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952087
Rek.pris: 119 kr
Artikelnummer: HSOSNÖ
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av snöflinge obsidian från USA, en tumlad sten i A-kvalitet med borrat hål på 3 mm. Säljs tillsammans med ett svart satinsnöre.

Storlek: 3 cm
Vikt: 15 g

Snöflingeobsidian är en typ av jaspis som likställs ofta med svart obsidian, men den har en mycket mildare energi än svart eller mahogny-obsidian.

Snöflingeobsidian är en kristall av fred och renhet, den balanserar både kropp och sinne samt hjälper till att släppa skadliga beteendemönster. Dessutom hjälper det att titta in och öppna dörren för något nytt.
Kristallen används ofta för att se sin sanna natur - den tar fram hjärtans inre sanning och förtryckta känslor och hjälper dig att bli av med negativa känslor (ilska, rädsla, ångest). En bra kristall för dig som lider av depression.

Snöflingeobsidian har skyddande egenskaper, särskilt när det gäller psykologiskt skydd, den frigör ångest och absorberar negativ energi från miljön och människorna runt den.

Snöflingeobsidian passar dig som vill meditera, ta en titt på sig själva och få en bättre uppfattning om sin inre värld. Den hjälper till att se dig själv i spegeln, acceptera dina brister och bli vän med dig själv.
Den är också en bra krstall för dig som behöver skydd mot yttre negativa psykiska energier. Kristallen rekommenderas också för att bli av med missbruk och negativa beteenden (rökning, alkoholism, etc.).*)

Övrig information
Sammansättning: Si02, Silikondioxid med inslag av andra mineraler
Färg: Guldskimrande
Hårdhet: 5-5.,5
Ursprung: Mexico
Chakra: Solarplexuschakrat, Tredje ögat
Stjärntecken: Skytten
Planet: Saturnus

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.