ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Turmalin Svart Kula Polerad 4cm inkl. MetallställLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951356
Rek.pris: 325kr
Artikelnummer: K78262
Varumärke: Kristallpunkten

Vacker polerad kula av svart turmalin med tillhörande guldfärgad metallställ. Kulans diameter är 4 cm.

Svart Turmalin anses vara en av de mest kraftfulla beskyddande stenarna och har använts mer än tusen år som skydd mot demoner och all sorts av mörk energi.

En grundande och balanserande kristall som skyddar oss mot negativ energi och skadlig elektromagnetisk strålning genom att bilda en balanserande sköld runtomkring dig.

Svart turmalin fungerar som ett energifilter och skyddar bäraren från oönskade energier. En fantastisk energiverktyg att använda under meditation då den kan öka din koncentration, intuition och att du kan bättre visualisera.
När du använder svart turmalin under en längre tid kan du få en ökad medvetenhet och en förbättrad analysförmåga. Upplever du att du är för självkritisk, kan svart turmalin tysta dina negativa tankar när de vill skada dig. (*)

Egenskaper

  • Ökar koncentrationen vid meditation
  • Jordande och skyddande
  • Skyddar mot elektromagnetisk strålning

Användning
En kula av svart turmalin kan användas för meditation, massage eller för att lindra smärta eller motverka sömnlöshet.

För meditation, håll kulan mellan dina händer (eller 1 kula i varsin hand) för att hålla dig jordad och skyddad under meditationen. Bidrar till ökad koncentration och kontakt med dina känslor.*)
OBS! Som med alla lösningar relaterade till välbefinnande bör användning av svart turmalin kula aldrig ersätta råd från en läkare.

Övrig information
Sammansättning: Kiseloxid med inslag av järn, natrium, aluminium, bor
Färg: svart
Hårdhet: 7-7,5
Ursprung: Brasilien
Chakra: Alla chakran, speciellt rotchakra
Stjärntecken: Stenbocken
Planet: Solen

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.