ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Opal Rosa AA Hängsmycke (Friform)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952032
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: HS3PA
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av rosa opal AA från Peru, säljs tillsammans med ett rosa satinsnöre.

Storlek: 2x3 cm
Vikt: 12 gr

OBS! Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

En kristall som främjar kärleksfulla relationer och skapar harmoni i svåra tider. Rosa opal stimulerar kreativitet och gynnar konstnärliga talanger, framhäver din personlighet och karisma.

När du bär rosa opal - håll dig positiv i dina tankar och känslor eftersom kristallen förstärker både det negativa och det positiva i en person. Opal tar fram djupa inre känslor och frigör dig samtidigt från rädslan för att manifestera dem. I ett deprimerat eller sorgligt humör är det bäst att låta opalen vänta på bättre tider.

Liksom alla rosa stenar är rosa opal kopplad till hjärtchakrat och lär dig att älska och värdesätta dig själv. Utan tvekan är det en kristall som förstärker emotionella tillstånd och befriar från förbud. *)

Opal innehåller ca 20% vatten och är därför känslig mot hög värme, sol eller hett vatten. För att rengöra din opal, torka den bara med en fuktad duk.Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.