ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Onyx Svart Örhängen (Guldpläterat Silver 925)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: N/A
Rek.pris: 279kr
Artikelnummer: DK0013
Varumärke:

Örhängen av Guldpläterat Silver(925) med facetterad svart Onyx.

Storlek: 1 x 1 cm Stiftlängd: ca 1cm


Onyxens främsta egenskap är att skydda baren mot energiförlust. Svart Onyx skapar en starkt skyddande sköld runt bäraren och skyddar mot andras negativitet och illvilja.

Onyx är en kristall du kan bära under en längre period, den hjälper dig att hantera försvårande och stressiga situationer.

Den kan även läka energihål som finns i ditt energifält. Jordar negativa tankar, blockerar dem genom att hindra dem att bildas och fokusera på dem.

Svart Onyx ger dig stöd, kraft och uthållighet och hjälper dig att nå dina mål. Med Onyx kan du få mer kontroll över dina handlingar och ord, kristallen är bra för dig som inte kan kontrollera sig och vill bli bättre på att kommunicera.

Onyx stimulerar analytiskt tänkande, logik, koncentration och hjälper till att uppnå ett jordnära och realistiskt sinnestillstånd.

En bra kristall för dig som lätt blir distraherad eller påverkad, bär onyx under längre tid nära kroppen eftersom den har långsamt verkande vibrationer. *


Obs! Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.