ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Pendel Bergkristall 4 cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952636
Rek.pris: 129 kr
Artikelnummer: BK400
Varumärke: Kristallpunkten

En pendel av bergkristall från Brasilien, från ett litet familjeföretag och kristallen är utvunnen på ett omsorgsfullt och etiskt sätt.

Pendel har en längd på 4 cm och toppens diameter är ca 2 cm.
Vikt 16 gr
Pendel säljs tillsammans med en metallkedja, längd 17 cm.

Kristallpendel är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att se tillbaka i det förflutna, i nuet och i framtiden. Pendel är enkel att använda och klätt att ta med sig överallt.
Kristallpendel möjliggör att utveckla din intuition, få svar på frågor från dina guider, be om råd eller stämma av energier.
Du kan även kolla med din pendel om dina chakras fungerar eller inte.

Bergkristall pendel är universiell och passar bra för att få svar inom livets alla områden. Då bergkristall snabbt får kontakt med användarens energifält, passar den utmärkt för dig som vill lära sig att arbeta med pendel.  Bergkristall pendel kan rekommenderas för alla, både för nybörjare och för en rutinerad pendelanvändare.

Bergkristall är en av de vanligaste och mest kända kristallerna - den tros vara planetens kraftfullaste förstärkare av healing och energi. Kristallen absorberar, lagrar och frigör energi och löser upp energiblockeringar.

En bra första kristall för dig som precis har upptäckt kristallernas magiska värld. Har en universiell effekt och gör ditt energifält mottaglig även för andra kristaller. Bergkristall rengör energierna och och frigör negativ energi överallt den finns.

Bergkristallen är en högt vibrerande kristall som strålar ut sin energi dit det behövs.  Har du börjat använda en bergkristall i ditt liv, kan du känna dess effekt mycket snabbt. Bergkristall frigör hinder i ditt liv och sätter igång energier.*) 

OBS! Förvara alltid din kristallpendel i en separat påse för att hålla pendeln i bra skick.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.