ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rökkvarts AA Trumlade stenar 100grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953732
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: RKTR100
Varumärke: Kristallpunkten

Trumlade stenar av Rökkvarts i AA-kvalitet.

Storlek: ca 3-4 cm 

Vikt: 100 gr (ca 6-7st)

Ursprung: Brasilien, stenarna kommer från ett familjeföretag från Bahia-distriktet.

En effektivt jordandande kristall som hjälper till att hålla fötterna stadigt på marken. Den kan motverka huvudvärk, övertänkande och överdriven oro.
Rökkvarts tros lindra rädslor och minska depression samt skapa harmoni i själen och i hjärtat. Löser upp negativa känslor och främjar positivt tänkande och attityd till livet.

Rökkvarts hjälper dig fokusera, skilja mellan det viktiga och det obetydliga. Den rengör sinnet så att du får klarare tankar.
Rökkvarts är mycket bra att ha hemma som skydd mot skadlig elektromagnetisk strålning.

Speciellt lämplig för dig som har en livlig fantasi och har svårt att kontrollera känslor och emotioner. Rökkvarts ger balans i ditt känsloliv och ger dig en inre styrka att förverkliga dina idéer.
Använd Rökkvarts om du arbetar i en miljö med negativa energier -  kristallen kan neutralisera oönskade energier och avlägsna vibrationer från kroppen som inte överensstämmer med ditt mentala tillstånd.
Rökkvarts tillför styrka och stabilitet i situationer med plötsliga förändringar och är mycket lämplig för dig som tenderar att fly från verkligheten.*


Övrig information

Sammansättning: SiO2
Färg: Transparent
Hårdhet: 7
Ursprung: Brasilien
Chakra: Rotchakra
Stjärntecken: Vågen, Väduren, Oxen, Skorpionen, Stenbocken
Planet: Pluto, Jorden


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.