ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rosenkvarts Purpur A/AA Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953930
Rek.pris: 129 kr
Artikelnummer: HSRKP
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av purpur Rosenkvarts från Madagaskar, med borrat hål på ca 3 mm, lagom att trä på ett halsband eller ett bambusnöre.
Storlek: 3 cm
Vikt: 15 gr

Rosenkvarts är en kristall som passar nästan alla – med en högvibrerande energi lugnar och balanserar den vårt energifält. Motverkar irritation och nervositet samt hjälper till att få balans i känslor. Rosenkvarts stabiliserar framförallt hjärtchakrat och skyddar oss mot oönskade energier.

Rosenkvarts sägs vara kärlekens kristall och står för positiva energier och kärlek i alla dess former - lägg gärna en kristall bredvid din säng för att locka till sig kärlek eller aktivera din nuvarande relation.

Rosenkvarts har använts av människor under många årtusenden – i det forna Egypten och Grekland ansågs rosenkvarts ha föryngrande egenskaper och användes också som botemedel mot hjärtsjukdomar och utmattning.

Rosenkvarts är en kärlekskristall som ger rätt riktning i relationer och lär dig att älska och tro på kärlek igen. Rosenkvarts har mycket att ge för dig som vill öppna upp för mer kärlek i ditt liv.

Rosenkvarts är en kraftfull kristall som är mycket användbar för dig som vill känna sig mer lycklig och tillfreds med livet, den reparerar ditt energifält och fyller dig med kärlek så att du känner dig mer nöjd och kan bättre uppskatta olika situationer i livet. Har du haft ett hårt liv med många besvikelser, kan rosenkvarts hjälpa till att komma över dina negativa minnen och trauman.

Rosenkvarts är perfekt att bära i stressiga situationer för att minska oro och nervositet. Känner du dig missnöjd med livet, testa rosenkvarts som utstrålar en mjuk och kärleksfull energi som får dig att bli mer positiv igen! *)

Övrig information
Kemisk sammansättning: SiO2 silikondioxid med inblandning av andra mineraler
Färg: Rosa
Ursprung: Madagaskar
Hårdhet: 7
Chakra: Hjärtchakrat
Stjärntecken: Oxen, Vågen
Planet: VenusObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.